Ministerie van Defensie lanceert nieuwe wervingspagina Cyber Reservisten

Op dit moment heeft het Ministerie van Defensie 6 verschillende vacatures open staan voor meerdere vacatureplaatsen. Deze zijn te vinden vinden op www.werkenbijdefensie.nl/cyberreservist-worden.

Wil je Cyber Reservist worden? Solliciteer dan op de vacature van jouw voorkeur via de wervingssite.

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Maak een account aan op https://mijn.werkenbijdefensie.nl/login om de sollicitatie te starten. Je kunt op de site tevens een een CV en een motivatiebrief uploaden waarin je aangeeft waarom je cyberreservist wilt worden. Met deze informatie zorgen wij er in de voorselectie al voor dat jouw voorkeuren meegenomen worden in je sollicitatie voor Cyber Reservist.

Op de website staat tevens ook veel algemene informatie voor reservisten en over Defensie in het algemeen, zoals arbeidsvoorwaarden en keuringseisen. De website had eerder wat problemen maar die zijn opgelost. Mogelijk ben je daar eerder tegen aangelopen. Er is geen verplichting om eerst een infodag te moeten volgen als je op een vacature wilt solliciteren.

Ben je door de voorselectie heen gekomen, dan ontvang je een uitnodiging voor een matching dag (M-Day). Cyber reservisten kunnen worden geplaatst plaatsen op het niveau van junior, medior en senior niveau.