Lid worden?

DCWC1Indien u geïnteresseerd bent geraakt in de Dutch Cyber Warfare Community, en u graag op de hoogte wilt blijven van nieuws, gebeurtenissen en bijeenkomsten dan raden wij u aan om lid te worden.

U bent al effectief lid door lid te worden van de groep op LinkedIn. U kunt lid worden door u eenvoudigweg aan te melden op de LinkedIn groep “Dutch Cyber Warfare Community”. Een rechtstreeks link treft u hier. Een zoekopdracht op LinkedIn werkt uiteraard ook.

Door zich te registreren als gebruiker op deze site krijgt u tevens toegang tot het eenvoudig registreren voor onze bijeenkomsten (Roundtables) en kunt u na afloop de presentaties nog eens inzien. Het registreren op deze site doet u hier.

Lidmaatschap is ten alle tijden gratis en tenzij expliciet anders aangegeven zullen onze bijeenkomsten ook altijd gratis zijn voor leden van de community.

Lidmaatschapverzoeken in de comments op deze site zullen niet behandeld worden.

Let op: Na aanmelding zal er kort worden geëvalueerd of uw profiel genoeg aansluit op de community. Dit zal geen diepgaand onderzoek zijn, maar indien u werkelijk op geen enkele wijze aansluit op onze doelgroep dan bestaat de mogelijkheid dat u een initiële weigering krijgt. Deze weigeringsnotificatie bevat informatie over hoe u alsnog toegang kunt krijgen. Het komt voor dat gevoelige zaken uit LinkedIn profielen bewust worden weggelaten, maar in rechtstreekse communicatie met ons is een toelating dan alsnog mogelijk.

 

Skip to toolbar